miercuri, 17 noiembrie 2010

Calugari si oameni prosti!!!

Fratilor, am sa abordez acum un subiect care e posibil sa va intereseze si pe voi! Se tot zvoneste de cateva saptamani ca ar exista in Mures o banda de calugari ce rapesc elevi si studenti. Apoi le fura organele interne. Si tampenia asta s-a propagat din sat in sat, din comuna in comuna, pana au ajuns in Targu Mures. Chiar profesorii ii avertizau pe elevi in salile de clasa referitor la acest lucru!
Ei bine, Politia nu a confirmat acest lucru. Nici o institutie abilitata nu a auzit nimic de acest lucru. Si atunci, de ce oamenii au aceasta placere macabra de a dezvolta astfel de subiecte? Sincer, nu inteleg!
Poate e vorba, si aici cunoscatorii serialului Fringe o sa ma inteleaga, de niste calugari ce traiesc intr-un univers paralel si se teleporteaza imediat dupa crime. Cu organe, cu trupurile lipsite de viata cu tot.
Unde sunt toate cadavrele acestea despre care se vorbeste? De ce nimeni nu stie nimic, numai tatele de la tara? Pentru ca asta prinde in Romania. Crime, reglari de conturi intre mafioti si stirile de la ora cinci! De ce? Nu stiu...mentalitatea!
Acum o sa ma intorc in pat cu frica. De ce? daca peste noapte ma trezesc cu vreun organ lipsa? Ce fac?...Calugarii sunt printre voi...:))

2 comentarii:

  1. Să şti că şi eu mă gândeam că-s doar zvonuri... deşi nu m-ar mira ca chiar aceste zvonuri să fie originea următoarelor ştiri de la ora 5 :|

    Eu zic să ne vedem în continuare de viaţă, POATE, cu puţin mai multă prudenţă dar nu cu frica în vine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere